Pijnappels Interieurmaker

Pijnappels ontwerpt en maakt meubels en objecten voor zakelijke en particuliere interieurs. De producten ontstaan in samenspraak met de klant: een eerste idee mondt uit in een eindontwerp dat hij in een eigen werkplaats realiseert. Door op deze manier samen met de klant te werken passen de eindproducten altijd perfect bij uw interieur en wensen. Of het nu om tafels, kasten, lampen, kandelaars of kapstokken gaat.

Omdat het vaak om meubels en objecten gaat die dagelijks gebruikt en belast worden, is het belangrijk dat de kwaliteit uitstekend is. Afhankelijk van de gewenste uitstraling, wordt er gewerkt met verschillende houtsoorten, fineerproducten en mdf maar ook met staal, kunststof, glas en keramiek. Altijd passend bij het product en de gebruiksfuncties.

Naast de projecten in opdracht, ontwerpt en maakt Pijnappels ook in eigen beheer kleine series meubels en objecten. Deze zijn te koop maar kunnen ook als inspiratie dienen voor de producten die de klant graag wil hebben.

Omdat het interieur niet alleen afhankelijk is van de objecten en meubels die er in staan, adviseert Pijnappels ook bij het kiezen voor kleur, wandafwerking, plafonds, tegelwerk en vloeren in uw woning of kantoor.

Onze werkwijzeWilt u graag nog een kastje van een niet gangbare maat of heeft u een idee over een apart tv-meubel dat nergens in de winkel staat dan bent u bij ons op de juiste plek.
Wij vinden het leuk mee te denken en gezamenlijk tot wat moois te komen.
Onze sterke kant is dat wij de gebruiksfunctie niet uit het oog verliezen.

Wij werken samen met toeleverantiers die alleen maar a-merken hebben,
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Onze organisatie is klein wat als voordeel heeft dat wij alles persoonlijk met u afstemmen. Degene die alles met u bedenkt is ook de maker en waar u aan betaald.Offerte aanvragen .