Pijnappels Keukenmontage

Pijnappels Keukenmontage is uw vakspecialist als het gaat om het plaatsen van uw keuken. Wij kennen het vak van keukenmontage omdat wij al vijftien jaar ervaring hebben in het monteren van diverse merken keukens zoals; Siematic, Hacker, Schüller en ProNorm e.a. Wij staan bekend om onze zorgvuldige afwerking

Advies & verbouwing
Naast het plaatsen van uw keuken kunt u bij ons ook terecht voor advies over en verbouwing van raakvlakken met uw keuken. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor u regelen. Middels een planning maken wij dan o.a. voor u inzichtelijk wat de volgorde van bewerkingen zijn.

Offerte aanvragen
Als u ons de gegevens van de keuken toestuurt, kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte maken. Indien in bezit van de plattegrond en tekeningen van de keuken, deze graag bijvoegen. Indien apparatuur aangesloten moet worden, graag de lijst van de aan te sluiten apparatuur bijvoegen.

Onze werkwijzeWilt u graag nog een kastje van een niet gangbare maat of heeft u een idee over een apart tv-meubel dat nergens in de winkel staat dan bent u bij ons op de juiste plek.
Wij vinden het leuk mee te denken en gezamenlijk tot wat moois te komen.
Onze sterke kant is dat wij de gebruiksfunctie niet uit het oog verliezen.

Wij werken samen met toeleverantiers die alleen maar a-merken hebben,
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze organisatie is klein wat als voordeel heeft dat wij alles persoonlijk met u afstemmen. Degene die alles met u bedenkt is ook de maker en waar u aan betaald.Offerte aanvragen .